top of page

Pola Colada

Level:

shaker

Over deze cocktail!

een verfrissende zomerbries brengt de zoete aroma's van verse ananas en romige kokosmelk samen in een exotisch samenspel. In een helder glas schittert een mengsel van Ola Pola rum, ananassap en een vleugje gezoete gecondenseerde melk, perfect gemengd met een cascade van ijsblokjes.

Ingrediënten

  • 60 ml Ola Pola Rum


  • 120 ml ananassap


  • 60 ml kokosmelk


  • 1 eetlepel gezoete gecondenseerde melk


  • Ananasplakjes en kokosnootschilfers voor garnering


  • Ijsblokjes

Werkwijze

  1. Doe de witte rum, ananassap, kokosmelk en gezoete gecondenseerde melk in een blender.


  2. Voeg een handvol ijsblokjes toe aan de blender.


  3. Mix de ingrediënten op hoge snelheid tot het mengsel glad en romig is.


  4. Proef het mengsel en voeg indien nodig meer gezoete gecondenseerde melk toe voor zoetheid.


  5. Giet de Pola Colada in een mooi glas.


  6. Garneer met ananasplakjes en kokosnootschilfers voor een tropische touch.


  7. Steek een kleurrijke parasol in het glas en voel met elke slok de zon opkomen!


Geniet van je verfrissende Pola Colada!

bottom of page