Over deze cocktail!
een verfrissende zomerbries brengt de zoete aroma's van verse ananas en romige kokosmelk samen in een exotisch samenspel. In een helder glas schittert een mengsel van Ola Pola rum, ananassap en een vleugje gezoete gecondenseerde melk, perfect gemengd met een cascade van ijsblokjes.
Ingrediënten
60 ml Ola Pola Rum
120 ml ananassap
60 ml kokosmelk
1 eetlepel gezoete gecondenseerde melk
Ananasplakjes en kokosnootschilfers voor garnering
Ijsblokjes
Werkwijze
Doe de witte rum, ananassap, kokosmelk en gezoete gecondenseerde melk in een blender.
Voeg een handvol ijsblokjes toe aan de blender.
Mix de ingrediënten op hoge snelheid tot het mengsel glad en romig is.
Proef het mengsel en voeg indien nodig meer gezoete gecondenseerde melk toe voor zoetheid.
Giet de Pola Colada in een mooi glas.
Garneer met ananasplakjes en kokosnootschilfers voor een tropische touch.
Steek een kleurrijke parasol in het glas en voel met elke slok de zon opkomen!
Geniet van je verfrissende Pola Colada!